BioBakkerij

"De Troch"

Toasts

PASSIE, AMBACHT & Bio

 “DE TROCH”

Dag in dag uit bakt een gepassioneerd team van vakbekwame meester-bakkers onder leiding van Hendrik Durnez overheerlijk ambachtelijk biologisch brood.Pure grondstoffen, allen van biologische origine, zonder broodverbeteraars noch andere artificiële preparaten, met respect voor het pure bakkersambacht gekoppeld aan een stevige dosis bezieling.

BIO BROOD

Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak. Het heeft een authentieke smaak…

 

AMBACHTELIJK

Het ambachtelijk karakter van onze broden is uniek door combinatie van drie voorgaande pijlers. Daarbovenop houden we vol aan een unieke, langzame kneed methode en gaat er aan onze creaties nog heel wat handwerk vooraf. Handwerk is voor ons product heel belangrijk, dit bepaalt het karakter en het onderscheidend vermogen van ons product .

 Wij bieden kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit, sociaal engagement en bovenal producten met passie gemaakt door bezielde mensen aan! Hendrik Durnez – Meester Bakker